Trg Nikole Pašića 7, 11000 Belgrade, Serbia T. +381 11 451 23 26

ODRŽANA DRUGA RADIONICA ATELJEA SUZANE PERIĆ U OKVIRU BEOGRATSKE ZIME 2018

Beograd,  18.decembar  2018 :  Atelje Suzane Perić zajedno sa kreatoekom Suzanom Perić danas su  u Kombank dvorani održali drugu  radionicu pod nazivom  „Deca deci pomažu“ koja se odrzava u okviru  tradicionalne  zimske manifestacije BEOGRADSKA ZIMA  pod sloganom „Zaokruži Beograd“u organizaciji Centra beogradskih festival CEBEF.

Specijalni gosti današnje druge radionice bili su  učenici Osnovne škole za zaštitu vida Dragan Kovačević , njih čak dvadeset učenika pokazalo je  veliko interesovanje za kreativan rad u kojima im je pomagala naša  poznata kreatorka Suzana Perić.

Danasnju radionicu posetili su i najmaladji do sada gosti iz Centra za zaštitu odojčadi , dece i omladeine iz Zvečanske sa svojom vaspitačicom Tanjom .

Deca su bila veoma radosna i srećna jer su uzivala u kreativnoj radionici i druzenju sa drugom decom , a naiskreniji osmesi su bili kada im je kreatorka Suzana Perić poklonila šarene zanimljive kape i šalove.

 Današnoj radionici odazvao se I veliki proj  deca iz Osnovne škole Rudjer Bosković sa njihovom nastavnicom Sladjanom .

 Radionica je privukla pažnju I druge dece I njihovih roditelja koja su se u tom  trenutku našli u holu Kombank dvorane .

Iako je danas odrzana tek druga Radionica „Deca deci pomažu“   radionice privlače veliku pažnju . Planirano je za pet dan da kroz radionice prodje oko 60.dece , ali za samo dva dana kroz naše radionice prošlo je oko 50.dece na šta smo jako ponosni

Sledeace Radionice „Deca deci pomažu“   organizovaće se   23. i 26. decembra od 15.00 do 18.00 u Kombank dvorani,bivsi Dom sindikata   kada će se  na radionicama praviti novi maštoviti novogodišnji ukrasi za jelke , kreirati modni šalovi I kape , učiti  najmlade pravljenju mnogih lepih predmeta , kao I kako pronaći svoj stil…  a voditelj radionica biće  I dalje  naša kreatorka SUZANA PERIĆ  koju su deca danas jako zavolela I heli su da je bolje upoznaju I postavljali su joj bezbroj zanimljivih pitanja .

Radionica koja je trebalo da se održi 19.decembra odkazana je zbog velikig pravoslavnog praznika Svetog Nikole

Ceo program se realizuje u saradnji sa udruženjem  „Alchimia “

Očekujemo vas na sledecoj redionici već 23.decembra od 15 do 18h u  Holu Kombank dvorane (bivski Dom sindikata) kada očekujemo Leontinu I Hor Čarolija ,  decu iz Savetovalšta protiv nasilja u porodici I male balerine iz baletske Škole Drine Pešić

 Veliki pozdrav

Atelje Suzana Perić