Trg Nikole Pašića 7, 11000 Belgrade, Serbia T. +381 11 451 23 26

hosted on TV Pink

ATELIER Suzana Perić  hosted on TV Pink

hosted on TV Pink

Poznata kreatorka Suzana Perić  je gostovanjem u jutarnjem pprogramu TV pink najavila dve velike revije koje možemo uskoro očekivati.Na Novosadskom Serbia Fashion Week-u internacionalnom  festivalu dizajna i mode će predstaviti  kolekciju pod nazivom “Kad LARA obuče crno”. Kolekcija je inspirisana inspirisana modernom akcionom  heroinom  kakva je LARA CROFT. Revija je u Crnoj boji …..modeli su obogaceni nitnama …kao I koznim tasnama specujalo dizajniranim za reviju na SFW.

Drugom revijom  predstaviće sa potpuno novom kolekcijom i u okviru Fashion selectiona 19. aprila u Beogradu.

Nova kolekcija koja će se razlikovati od svih dosadašnjih nosi naziv Love, a kao što i sam naziv kaže, predstaviče ljubav kao najvažniju pokretačku snagu koja nas pokreće u najtežim trenucima, pa tako i prema poslu koji radimo, a kada se još „lavovski“ borimo za svoje ideje, uspeh ne može izostati
Kolekcija je u svetlim nežnim tonovima – bela, puder bela, krem, nežno žuta, sa bogatom autentičnom čipkom, a kolekciju će upotpuniti i unkatne kožne tašne specijalno dizajnirane za ovu reviju.
Na reviji u Beogradu Suzana Perić predstaviće i svoj ovogodišnji projekat “Mama, ćerka i pas” o kome se već dosta pisalo i govorilo, a koji je inspirisan ćerkom Tifani i ljubimcem Čarlijem .

Date:

April 14, 2016

Category:

news