Trg Nikole Pašića 7, 11000 Belgrade, Serbia T. +381 11 451 23 26

Suzana Perić i Jelena Gavrilović zvezde VIP događaja Nedelje mode u Milanu

Dizajnerka Suzana Perić i glumica Jelena Gavrilović privukle su veliku pažnju na VIP događaju Nedelje mode u Milanu, u organizaciji Mad Mood platforme. One su se pojavile kao specijalne gošće povodom revije Suzane Perić „Passaporto“ koja se večeras od 19 časova održava u Magna Pars hotelu u Milanu. Na reviji će nastupiti Jelena Gavrilović sa pesmom „Ne pali svetla u sumrak“.

Brojne javne ličnosti iz sveta mode i zabave bile su gosti ovog VIP događaja, a kreacije Suzane Perić nosile su italijanska voditeljka i glumica Silvi Lubamba i predsednica platforme Mad Mood Milano, Marijana Mičeli.

Suzana Perić dobitnica je nagrade na Serbia Fashion Week-u dve godine zaredom, osvojila je nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera patforme Mad Mood na Nedelji mode u Milanu 2019, a njene revije nalaze se na najgledanijem modnom YouTube kanalu Fashion Channel „rame uz rame“ sa revijama najpoznatijih svetskih dizajnera. Kolekcija „Passaporto“ 2020/21 sadrži spektar boja od crvene do crne i bele, a pored odeće obuhvata i cipele i aksesoare.